Adventi hangulatban...

Közeledik az év egyik legszebb ünnepe Karácsony, de előtte még egy újabb csodaszép időszak az Advent előzi meg. Öltöztesd lelkedet ünnepi hangulatba a kihagyhatatlan adventi koszorúval, vagy egy szép virággal, egy szuper dekorációval. Virágboltunkban mindenki megtalálja kedvenc stílusát. 

Variációk Adventi koszorúra

Ha ragaszkodsz a hagyományokhoz, akkor a három lila egy rózsaszín gyertyás változatokat fogod előnyben részesíteni. A koszorúalap dekorálásához vagy különféle növényi terméseket - tobozokat, bogyókat, leveleket - használhatsz, de ha tartósabb változatot szeretnéd, akkor üveggömbökkel, girlandokkal, apróbb dísztárgyakkal stb. csinosítsd. Ha a modern stílus kedvelőinek táborához tartozol, akkor a négy gyertyán kívül csak a fantáziád szab határt készítésnél. A gyertyákra visszatérve lehet különböző méretű, színű is, vagy pont ellenkezőleg egyforma mind méretben, mind színben. A többi kellékre is érvényes ami a gyertyákra, azaz semmi megkötöttség. A kellékeket virágboltunkban beszerezheted.

Ha szeretnéd már kész, ráadásul fantasztikusan kinéző adventi koszorúval a várakozás időszakát bearanyozni, akkor virágkötőink szebbnél szebb munkái között biztosan megtalálod a kedvencedet, legyen az klasszikus vagy modern. 

Egyéb dekorációk

Vannak akik tovább csinosítják lakásukat kopogtatóval, asztali dekorációval. Ha Te is  ötletelsz rajta, akkor ismét virágüzletünket ajánljuk figyelmedbe, legyen szó kész változatokatról, vagy a kellékek beszerzéséről, amiből aztán megalkotod a saját kreációdat. 

Az ünnep virágai

Amennyiben egy vagy több cserép virággal teszed ünnepivé környezetedet, akkor az évek óta aranyérmes mikulásvirágon kívül a karácsonyi kaktusz, ciklámen mellett még az orchidea is tökéletes választás lesz.

Az utóbbi években lett felkapott a grincsfa, ami szintén kapható virágboltunkban natúr és díszített variációban is.   

A következő ünnephez kapcsolódó cikkünkben már egyik 'főszereplőjére' a karácsonyfára térünk ki.   Vissza a cikk tetejére