Adventi titkok a SAFRU-ban?

Igen vannak titkaink, de Te is meglesheted, csak be kell lépned virágüzletünkbe, ahol a koszorúk, kopogtatók, asztali díszek, mikulásvirágok, karácsonyi kaktuszok fergeteges látványával találkozol. Kezdjük a főszereplővel az adventi koszorúval. 

Rögtön az elején felmerül a kérdés, hogy készíted, vagy vásárolod? Mi ebben is abban is tudunk segíteni. Ha kézügyességedre hagyatkozol, akkor a kellékeket mustráld végig kezdve a koszorúalapoktól a gyertyákon át, a díszítőelemekig. Ha venni szoktad, akkor kolléganőnk pillanatok alatt megalkotja álmaid adventi koszorúját, legyen az hagyományos, vagy modern. Ezzel el is érkeztünk a következő dilemmához.

Amennyiben a hagyományokat követed, akkor a koszorúalapra rögzített természetes, vagy műdíszek mellett a 3 lila és egy rózsaszín gyertya kihagyhatatlan. Arról se feledkezz meg, hogy a rózsaszín gyertya meggyújtására a harmadik vasárnap kerül sor. Ha a modern stílust favorizálod, akkor szinte minden megengedett, a lényeg hogy 4 gyertya legyen, ami akár színben és méretben is eltérhet. Ezeket teheted egy üvegkehelybe is, amit előtte kibélelsz gyöngyökkel, kavicsokkal stb. ebbe állítva a gyertyákat. Modern, és elkészítése is gyerekjáték. 

Ha szeretnéd tovább fokozni az ünnepi hangulatot, vagy adventi koszorú helyett más dekorációra vágysz, akkor virágboltunkban az asztaldíszeket, kopogtatókat ajánljuk figyelmedbe.  

Amennyiben az ünnepeket sem tudod elképzelni virágok nélkül, akkor a mikulásvirágok, ciklámenek, karácsonyi kaktuszok és talán kissé meglepő de az orchideák között keresgélj. Ez utóbbi szerintünk annyira elegáns virág, hogy méltán ott a helye a karácsonyi kavalkádban. 

Titkainkról fellebbentettük a fátylat, amivel egyúttal cikkünk végére is értünk.Vissza a cikk tetejére