Akció a kerti begóniára!

Igen a kerti begónia most akciósan kapható nálunk 149 Ft/db. Ezzel az amúgy is legolcsóbb egynyáriak közül most szuper áron vásárolhatod meg, hogy dekoráld vele balkonládádat, előkertedet. Igényei sem extrák amivel meg is kezdjük ismertetését. 

Az egyik leghálásabb balkonlakó, ami napos és félárnyékos helyen egyaránt megmarad. Tűző napsütéses részektől inkább kíméld meg, ha csúcs formában szeretnéd látni. Lazább, tőzeges talajba ültesd, és átlagos öntözést biztosíts neki. Az elnyílott virágok lecsipkedésével tovább fokozhatod szépségét, és dúsabb virágzásra serkentheted. Szerencsére betegségekre, kártevőkre kevésbé fogékonyabb növények közé tartozik. 

Külsejét tekintve nagyon tetszetős virágról van szó, amivel önmagában is változatos kompozíciókat készíthetsz. Piros, fehér, vagy rózsaszín virágai mellett még levélszíne is bordó, vagy zöld lehet. Mérete maximum 20-25 cm. 

Ha szeretnél egész nyáron át virágzó, olcsó növényt az erkélyedre, vagy virágoskertedbe, akkor a kerti begónia mind a két szempontból elsőosztályú megoldás. 

 


Vissza a cikk tetejére