Decemberi fenyőfa forgatag a SAFRU-ban

Idén főleg a cserepes ezüstfenyőkre helyeztük a hangsúlyt, nordmann vágott fenyőink KORLÁTOZOTT darabszámban extra méretűek. Az előbbiek 0,80-1,80 méteres magasságig kaphatóak, utóbbiak 3,5 méteresek vagy nagyobbak, ezért közületeknek, intézményeknek javasoljuk.

Cserepes ezüstfenyőink: méret 0,8-1,8 méterig

Ha kerted van, vagy kerttel rendelkező ismerősöd javasoljuk cserepes fenyőfa vásárlását, hiszen az ünnep ékességén kívül, egy hosszú életű kerti dísszel is gazdagodsz. Kissé szúrós lombja amibe mindenki egyből beleszeret, álomszép ezüstösen csillogó, formája szabályos. Egy mindig dekoratív kerti ékszerrel gyarapítod kertedet, ha ezt a megoldást választod. Arra ügyelj, hogy karácsonyfaként minimális időt töltsön bent a lakásban - fűtőtesttől távol - és fokozatosan szoktasd a benti, majd utána a kinti hőmérséklethez. Fagymentes időben gondoskodj vízellátásáról, és ha az időjárás engedi ültetni is szabad. Amennyiben bizonytalan vagy az utóbbit illetően mindenképpen kérd szakember segítségét! Ára középkategóriában helyezkedik el, nordmannál olcsóbb, lucnál drágább. 

Vágott nordmann fenyők: méret 3,5-3,5/+ méter

Idén vágott fenyőink erősen korlátozott darabszámban kaphatóak, de törekedve a minőségre a legtartósabb változatot kínáljuk extra méretekben. Lombja nem szúrós, könnyű díszíteni, ráadásul nem is hullik, ezért szuper vágott karácsonyfa lesz belőle. Méretéből adódóan elsősorban közintézményeknek, közületeknek javasoljuk vásárlását.


Vissza a cikk tetejére