Esküvői csokrok, dekorációk

Házasságot minden évszakban lehet kötni, de kétségkívül a fő szezon ebben az esetben a tavasz és a nyári hónapok. Mi a menyasszonyi csokor, és a terem vagy kerthelyiség dekorálásában tudunk szuper ajánlatokkal előrukkolni. 

Kétségtelen hogy az esküvőn a menyasszonyi csokor kiemelt figyelmet élvez, hiszen ez az egyik legfontosabb kelléke a ceremóniának. Fontos hogy a menyasszony ízléséhez, stílusához passzoljon, a ruhával is összhangban legyen, és persze a násznép tetszését is elnyerje. Virágkötő kolléganőnk előzetes egyeztetés után megalkotja a csokrot, miután megbeszélték a leendő menyasszonnyal, hogy modern, vagy a hagyományos dekorációkat kedveli, milyen virágokból és milyen színűekből képzeli el stb. Szorosan idekapcsolódik még a koszorúslányok virágcsokra is, amiknél szintén lehet kolléganőnk fantáziájára, és rutinjára számítani. 

Esküvő alkalmából természetesen a terem, vagy kerthelyiség, de még az autók is ünneplőbe öltöznek. Ennek megrendelését sem érdemes az utolsó pillanatra hagyni. Ha van valamilyen elképzelés, óhaj, akkor kolléganőnk természetesen messzemenőkig figyelembe veszi, de ötlet híján segít, hogy milyen dekoráció fog a legjobban mutatni, és persze a helyszínen elő is készíti azokat. Természetesen ehhez az szükséges hogy előtte valamilyen módon lássa a díszítendő területet, tudjon pontos darabszámokat stb. 

Ha valaki tujasort is szeretne dekorációként, akkor sem csalódik bennünk, ugyanis a legkapósabb Smaragd változatokból, amik díszcserépben vannak kölcsönözni is tud. 

Röviden mindenre kitértünk, a részleteket pedig virágboltunkban minden érdeklődő meg tudja beszélni. 


Vissza a cikk tetejére