A kerttervezés alapja egyben a jelmondatunk is:

KERTBEN OTTHON VAGYUNK.

Ahhoz hogy a végeredmény tetszetős és otthonos legyen, tervezéskor figyelembe vesszük a telek fekvését, a ház és a kert kapcsolatát, a talaj adottságait és nem utolsó sorban az Ön elképzeléseit, igényeit. Ezt követően a növények kiválasztása a következő lépés. Kertészetünkben szakképzett munkatársainkkal együtt választják ki a legmegfelelőbb növényeket, hogy a kert adottságai és az Ön igényei egyformán érvényesüljenek.

Kertépités Kertépités Kertépités Kertépités

 

A következő lépés a tereprendezés majd a törmelék elszállítása, Azután az öntözőrendszer, támfal, kerti tó és egyéb nem élő kertalkotók kivitelezése, megépítése. Ezután feltöltjük jó minőségű termőfölddel azokat a területeket ahol az szükséges. Fontos, hogy ezen ne spóroljunk, ez a kertünk növényzetének éléskamrája. Mindig jó minőségű és adott növényekhez készített földet használjunk! Most jöhet az igazi látványos rész, a növények beültetése, füvesítés, amikor kertünk elnyeri végleges formáját.

Kertépités referencia Kertépités referencia Kertépités referencia Kertépités referencia

 

Kertje elkészült és teljes pompájában gyönyörködhet benne. Ha szeretné hosszú távra is megőrizni kertje szépségét, akkor mi vállaljuk gondozását és az időszakos növények cseréjét. Kertjének csak a fantázia szabhat határt és a miénknek nincs határa! Forduljon hozzánk bizalommal!

 


Vissza a lap tetejére