MEGÉRKEZTEK december sztárjai a vágott karácsonyfák

December hónapban minden Karácsony körül forog, és persze ennek a csodaszép ünnepnek fő sztárjáról a karácsonyfáról. Idén korlátozott számban árusítjuk vágott fenyőinket,  ezért jó ha minél előbb kilátogatsz hozzánk, hogy méretben fajtában a legkedvezőbbet kiválaszthasd. 

Nordmann fenyő:

Az utóbbi évtized abszolút nyertese, nem hullik - még száraz levegőjű lakásban sem - nem szúr, puha lombját könnyű díszíteni. Gyönyörű formája, szép levélszíne extra mutatóssá teszi. 3 méter körüli változatok kaphatóak. Ha szeretnél fenyőillatot is a lakásban, akkor pár lucfenyő ággal pótolhatod egyetlen hiányosságát  a nordmann fenyőnek.

Ezüstfenyő:

Listánkon a második, de tudjuk sokan imádják csillogó ezüstös színét, és semmiért nem cserélnék le más fenyőre. Szúrós fajta, ezért díszítésénél legyünk óvatosak. Tartósságát illetően a nordmann és a luc között helyezkedik el, amit áráról is elmondhatunk. Szintén 3 méter körüliek kaphatóak árudánkban. Az illatot itt is pár lucággal könnyedén pótolhatod. 

Lucfenyő: 

Három közül a legolcsóbb változat, sajnos hátránya hogy szúr, és pár napon belül tűlevelei potyogni kezdenek. Ezt némileg csökkenteni lehet ha hűvös helyen állítod fel a fát, de tudjuk ez a gyakorlatban nehezen kivitelezhető. Ez a fenyő nálunk 2-3 méter körüli változatban kapható, amit elsősorban közületeknek, irodáknak, iskoláknak, óvodáknak ajánlunk.

Reméljük mindenki megtalálja a kedvére való fenyőfát a SAFRU-ban legyen az vágott, vagy gyökeres, nordmann, ezüst vagy luc. 


Vissza a cikk tetejére