Minden Karácsonyfához Ajándék!

Vásárold meg karácsonyfádat és meghívunk egy finom forró italra! Amíg Te a kiválasztott finomságot kortyolgatod, addig mi hálóba húzzuk fádat, hogy könnyebben elvihesd, de ha ez utóbbi gondot jelent mi a környéken házhoz szállítjuk!

A csillogó lombú EZÜSTFENYŐK és a hagyományos mesés illatú LUCFENYŐK vágott és gyökeres formában hatalmas választékban kaphatók. Fontosnak tartjuk, hogy kínálatunkban a NORDMANN-FENYŐK mellett szerepeljenek a klasszikus karácsonyfák is, hogy biztosan mindenki megtalálja a kedvencét. Kívánságra vágott fenyőét talpba faragjuk és házhoz szállítjuk.

 

Ha a karácsonyfádat nálunk veszed, akkor még külön meglepetés is jár hozzá.

Minden nálunk vásárolt LUC, EZÜST vagy NORDMANN-fenyőhöz, legyen az cserepes vagy vágott egy forró italt készítünk ajándékba:

  • Forró csoki
  • Tea
  • Forralt bor
  • Espresso
  • Cappuccino

 Akciónk 2018.december 23-ig tart és csak közvetlenül a vásárlás után vehető igénybe.

Lucfenyő:

Nem véletlen, hogy vele kezdjük a sort, mert pár évi mellőzés után - ami a nordmann-fenyő megjelenése után volt tapasztalható - most ismét kedvelt karácsonyfa. Ebben biztos szerepet játszik, hogy ez a 'klasszikus' karácsonyfa, ilyen finom fenyőillata egyiknek sincs mint a lucnak. Ára a legkedvezőbb, ami vágott változatánál szintén komoly előny a többivel szemben. Leveleinek potyogását jelentősen csökkentheted, ha az ünnepig hűvös helyen tárolod. Ha van kerted, akkor a cserepesek között is érdemes szétnézned, mert ebben az esetben nem csak egy karácsonyfával, hanem egy hosszú életű kerti dísszel is gyarapodhatsz. Az idei évben nagy általánosságban elmondható, hogy kevés a lucfenyő, de a SAFRU-ban ennek nyomát sem látod, mert ezt előre tudva szuper választékkal rukkoltunk elő. 

Ezüstfenyő: 

Ez a fenyő a lombszínével hódítja meg a vásárlókat. Mint neve is utal rá ezüstösen csillog, királynői pompát biztosítva neki. Tűlevelei ráadásul nem csak szép színűek, hanem kevésbé potyognak. Mindig népszerű fajtának számított, de idén a lucfenyő mellett idén ez a másik nagy kedvenc. Ára közepesnek mondható. Természetesen ezt is megvásárolhatod nálunk cserepesként, ha pompás színét nem csak az ünnepek alatt szeretnéd csodálni. Színe mellett formája is tetszetős. 

Nordmann-fenyő: 

Az utóbbi évek kiugró népszerűsége után most egyre többen keresnek újra luc vagy ezüst fenyőket, de még mindig nagyon kedvelt fajta, így megtalálható nálunk is. Elsősorban tartóssága miatt keresett, de árfekvése a legkirúgóbb mind közül, dézsás növényként is javasoljuk. 


 


Vissza a cikk tetejére