Növények egyetlen borítékban?

Igen nálunk erre is van lehetőség, és mi borítékoljuk a sikert, meg persze az ajándékutalványt, ugyanis erről van szó. Miért érdemes ajándékutalványt venned? Számtalan előnye van, amire máris rátérünk.

Névnap, születésnap, esküvő, évforduló, esetleg közeleg a Karácsony? Kezdődik a tanakodás mivel lepd meg szeretteidet, amivel eltalálod a megajándékozott ízlését, és tetszetős. Az ajándékutalvány tökéletes megoldás mind a két szempontból. Az utalványt kapó azt vásárol rajta amit szeretne, ráadásul nem kell azonnal beváltani, így van idő a legkedvesebb ajándékra rátalálni. Utalványunk elegáns, szépen kivitelezett, így a tartalom mellett a külcsín is megnyerő.

Ha azért aggódsz, hogy mit kezd egy kertészeti árudában beváltható utalvánnyal  lakótelepen élő ismerősöd, örömmel közöljük, hogy ő sem marad hoppon. Virágüzletünkben a meseszép szobanövények mellett, csinosíthatja még környezetét egy vázával, kaspóval, az évszaknak megfelelő dekorációval stb. Ne felejtkezzünk el az örökké kifogyóban lévő növénytápokról, virágföldekről sem, mert ezeket is lehet rajta vásárolni.

Akinek kertje van, a dísznövények mellett gyümölcsfákat, szőlő-és bogyós oltványokat is vehet belőle. A régi jól bevált hagyományos fajták rajongói mellett az újdonságok kedvelői sem csalódnak az ajándékutalvány felhasználásakor. Kényes ízlésű ismerősöd a kuriózumnak számító növényekből is jócskán válogathat. Távol lakó barátodnak, rokonodnak is jó ötlet egy utalvány, hiszen nem kell csomagokat cipelni, ismerősöd pedig akkor keresi fel az árudát, amikor kapható az áhított növény. 

Amint látod az ajándékutalvány ezerféle előnnyel jár, és ami fő, hogy az ünnepelt is maradéktalanul örülni fog a meglepetésnek.  


Vissza a cikk tetejére