Vágott karácsonyfa kicsitől a nagyig, luctól a nordmann-fenyőig!

Megérkeztek decemberi 'sztárjaink' az ünnep főszereplői a vágott karácsonyfák! A darabszám korlátozott, így érdemes már most részt venned fenyőfa partinkon, hogy a méretben, fajtában, formában leginkább tetszőt választhasd ki.

Nordmann-fenyő: 

Évek óta a legkapósabb, mert lombja sokáig megmarad, nem hullik még száraz levegőjű lakásokban sem. Levelei nem szúrnak, aminek előnyeit díszítésekor élvezheted. Nagyon szép, tömött, dús, élénkzöld levelű fenyő, ami miatt nem csak a legpraktikusabb, de legszebb karácsonyfa is. Egyetlen hátránya, hogy picit borsosabb az ára mint a másik kettőnek, de cserébe behozhatatlan előnyei vannak. 

Ezüstfenyő:

Olcsóbb változat az előzőnél, viszont ez már egy szúrós fajta, és levelei sem lesznek olyan tartósak mint a nordmann-fenyőnek. Ezüstösen csillogó kékeszöld lombszíne viszont tökéletesen passzol az ünnepi hangulathoz. 

Lucfenyő:A három közül a legolcsóbb változat, és még illata miatt is közkedvelt. Sajnos hátrányai között meg kell említeni hogy pár nap alatt lehullanak a levelei, és szúrósak is. 

   


Vissza a cikk tetejére